Over ons

 

Ruim 15 jaar geleden alweer verwachtten mijn man en ik ons eerste kindje. We hadden wel eens gehoord over moderne wasbare luiers en gingen op zoek naar informatie, bezochten een info-middag en raakten zo geheel overtuigd van de voordelen van herbruikbare luiers. Goed voor het milieu, goed voor je kindje en goed voor je portemonnee! Ja, ook mijn man wilde hier nagenoeg direct in meestappen.

We waagden de sprong en kochten verschillende soorten luiers. Hiervan hebben we geen moment spijt gehad. Inmiddels hebben we twee kinderen en heeft de tweede ook in de (grotendeels zelfde!) wasbare luiers gezeten.

We merkten wel dat we een uitzondering waren; bij de controles van Kind & Gezin werd eerder verrast opgekeken als wij daar aankwamen met onze wasbare luiers. Andere mensen leek het wel wat, maar hun crèche wilde er niet aan beginnen of de wegwerp luiers waren daar inbegrepen. Allemaal heel jammer. Wasbare luiers hebben gewoon veel te weinig bekendheid. Één van de doelstellingen van Spulletjes voor Spruitjes is dan ook de wasbare luiers meer bekendheid te geven in België en Nederland, want onbekend maakt blijkbaar inderdaad onbemind!

Inmiddels zijn onze twee kinderen uit de luiers, maar kriebelt het nog altijd. Kon ik niet iets doen met mijn ervaring met wasbare luiers en zo ook nog een steentje bijdragen aan de bekendheid ervan en het milieu? Het antwoord was snel gevonden: ik begin een webshop voor wasbare luiers! En zo ontstond dan Spulletjes voor Spruitjes. Natuurlijk kunt u bij ons wasbare luiers kopen, maar u vindt op onze website ook een schat aan nuttige informatie over wasbare luiers in het algemeen.

Onze belangrijkste speerpunten:

  • Het geven van goede en overzichtelijke informatie. Op onze site vindt u overzichtelijke informatie over verschillende types luiers, wat u nodig heeft, hoe ze te wassen, mogelijke probllemen enz. enz.
  • Persoonlijke aanpak: We geven u graag persoonlijk advies. Heeft u een vraag over het aanschaffen van wasbare luiers of gebruikt u al wasbaar en heeft u een probleem, aarzel dan niet contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld via e-mail: info@spulletjesvoorspruitjes.be. Ook kunt u bij ons een afspraak maken voor een INFOMOMENT, waar u rustig eens allerlei luiers kunt bekijken, voelen en uitproberen en veel informatie krijgt over wasbaar luieren.
  • Het bieden van een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Van nagenoeg alle soorten en types wasbare luiers, bieden we de bekende merken aan, maar ook een budget-vriendelijk alternatief van een vaak minder bekend merk. U kunt op onze site gemakkelijk zoeken op type luier, materiaal of merk.
  • Flexibiliteit: we bieden een groot assortiment aan, maar mocht uw favoriete merk of kleurtje er niet tussen zitten, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We hebben contacten bij vele merken en bekijken of we een mooie prijs kunnen geven voor het door u gewenste product.
  • Innovatie: we volgend de ontwikkelingen op wasbare-luier-gebied en kunnen u mede hierdoor een aantal voor Nederland en België UNIEKE luiers aanbieden.

Lang leve wasbaar!

Ella van Mil

LUIERCONSULTEN (GRATIS)

  • zie je door de (luier)bomen het bos niet meer?
  • wil je eens wasbare luiers in het echt zien en voelen?
  • wil je eens zien of het iets voor jullie is?
  • wil je gewoon graag meer informatie?

Schrijf je dan in voor een
GRATIS EN VRIJBLIJVEND LUIERCONSULT

Klik op één van onderstaande data om vast te leggen:

  •  

al deze consulten vinden plaats:
Tapuitstraat 9
8540 Deerlijk

* momenteel doen we een consult slechts met één "bubbel" tegelijk

© 2014 - 2024 Spulletjes voor Spruitjes | Stoffwindelspot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel